UWV trajecten

Heb jij een uitkering bij het UWV en heb je een verwijzing voor externe coaching? Dan help ik jou graag bij het doorlopen van een ‘werkfit’ of ‘naar werk’ traject. De aanvraag van dit traject verloopt via jouw aanspreekpunt van het UWV.

Werkfit

Met ‘werkfit’ maken gaan we werken aan het versterken van jouw werknemersvaardigheden, het verbeteren je persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt.
Waar moet je dan aan denken?
Een werkfit traject kan verschillende doelstellingen hebben. Bijvoorbeeld: het aanbrengen van structuur in je leven in aanloop naar werk; in kaart brengen wat voor werk je wilt gaan doen; vaardigheden en kennis zo goed mogelijk laten aansluiten op de arbeidsmarkt en het maken van een realistisch zoekprofiel. Door het inzetten van verschillende re-integratie activiteiten die op jou zijn afgestemd, ben je aan het einde van dit traject klaar om te gaan solliciteren naar een passende baan.

Naar Werk

Het doel van het ‘Naar Werk’ traject is het vinden van nieuw, passend en duurzaam werk. Dit betekent alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om jou het werk te laten hervatten en aan het werk te houden.
Waar moet je dan aan denken?
In dit traject werken we aan sollicitatievaardigheden zoals het opstellen van sollicitatiebrieven, een modern cv, sollicitatiegespreksvaardigheden, gebruik sociale media en netwerken. Samen gaan we actief op zoek naar werk door het netwerk in te zetten, werkgevers te benaderen en te reageren op vacatures.

Ik verricht mijn werkzaamheden voor het UWV via id Plein.