Over Corine

Mijn naam is Corine Wieringa, geboren in 1974 in Groningen. Ik ben vlak bij Groningen opgegroeid en na mijn studententijd ben ik naar Amsterdam verhuisd om mijn geluk in de ‘grote stad’ Amsterdam te beproeven. Na een korte periode van onzekerheid is het me gelukt mijn plek te vinden. Al gauw besefte ik me dat ik thuis was in deze diverse stad, waar altijd iets te beleven is! En dat gevoel ben ik niet meer kwijt geraakt. Inmiddels ben ik getrouwd en trotse moeder van een zoon en zal deze mooie stad niet gauw meer verlaten.

Carrière

Het grootste deel van mijn loopbaan ben ik actief op het gebied van HR met het aandachtsgebied Mobiliteit. Ik heb ruime ervaring op het gebied van HR-advies, recruitment, arbeidsbemiddeling, re-integratie en mobiliteit bij diverse bedrijven, zowel profit als non-profit organisaties. Door mijn ruime ervaring in de Werving en Selectie en Arbeidsbemiddeling weet ik als geen ander wat ervoor nodig is om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Naast een HBO HR opleiding ben ik in het bezit van een HBO Coach diploma en ben ik Register Loopbaanprofessional (NOLOC gecertificeerd). Ik beschik over een breed scala aan coachtechnieken en -instrumenten. Verder heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van job marketing, arbeidsmarktbenadering, en social media. Regelmatig volg ik cursussen en trainingen op mijn vakgebied en volg de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet.

Corine als coach

Ik ben een echt mensen-mens en sta heel graag in contact met anderen. Woorden die mij typeren zijn: positief, motiverend en oplossingsgericht. Mijn coaching stijl is direct, energiek, betrokken en resultaatgericht maar ook confronterend waar nodig. Met overtuiging en enthousiasme zet ik mij in om het beste uit mensen te halen. Ik laat jou je kwaliteiten en talenten ontdekken.

Ben je op zoek naar ondersteuning en begeleiding in je loopbaan? Ik help je bij maken van een realistisch zoekprofiel en begeleid jou in jouw zoektocht naar een passende functie. Ik ondersteun je bij het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, netwerken en solliciteren. Ik zet je aan het denken en geef je inzichten in jezelf en je ontwikkeling. Daarbij geef ik concrete adviezen die direct toe te passen zijn.

Ik bekijk alles van de positieve kant en ga van mogelijkheden. ‘Waar een wil is, is een weg’.

Voorop staat altijd: tijd en aandacht voor jou als mens!

Wil je weten waar ik je mee kan helpen? Neem vrijblijvend contact met me op.