Ontwikkeladvies

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De coronacrisis maakt leren en ontwikkelen nóg belangrijker. De overheid vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen.

De arbeidsmarkt verandert, jouw werk verandert. Het werk wordt steeds meer digitaal, meer werken op afstand en er zijn zelfs banen die helemaal verdwijnen. Jij wilt blijven leren en ontwikkelen om inzetbaar te blijven, zeker nu in deze roerige tijden. Of je nu ander werk zoekt of niet, je wilt weten wat jouw kansen zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt. Herkenbaar?

Dan is het gratis ontwikkeladvies er voor jou!

De regeling is voor iedereen vanaf 18 jaar tot de AOW-leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt. Daaronder vallen: Werknemers, ZZP’ers, Zelfstandige ondernemers, Flexwerkers en Niet-werkenden.

Je wordt begeleid door mij, als een gekwalificeerd en NOLOC erkend loopbaanadviseur. Je ontvangt een arbeidsmarktscan en direct inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je krijgt in totaal 4 uur aan coaching gesprekken waarin je inzicht krijgt in jouw belangrijkste kwaliteiten en competenties. Hiermee creëer je visie op jouw toekomst op de arbeidsmarkt en krijg je praktische tips over welke acties jij in kan zetten om jouw doel te bereiken.

December 2020: Op dit moment is het maximum aanmeldingen met subsidiemogelijkheden bereikt. Wil je de volgende keer mee doen? Hou dan onderstaande websites in de gaten.

Website van Ontwikkeladvieswijzer.

Website van Noloc ontwikkeladvies.