Loopbaancoaching

Geen plezier meer in je werk? Heb je het niet meer zo naar je zin in je werk? Mis je de uitdaging en doe je veel op routine? Heb je het gevoel dat je je niet voldoende kunt ontwikkelen en loopt je loopbaan niet meer zoals je wenst? Of ervaar je juist te hoge eisen en ga je over je grenzen heen? Zit je niet meer op de juiste plek en weet je misschien wat je niét wilt, maar nog niet wat je wél wilt?

Met loopbaan coaching neem je het heft weer in eigen handen!

Werk dat écht bij je past!

Als je werk hebt dat je écht leuk vindt en waarin je je talenten optimaal benut, ga je met meer plezier en energie naar je werk en kom je in je werk tot bloei. Wat past nu écht bij jou? Waar word jij écht blij van? Is een andere functie voor jou een goede optie, een andere baan, of een loopbaanswitch? Wellicht het ondernemerschap?

Met een loopbaantraject, ontdek je wat jouw interesses, talenten en drijfveren zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. En je leert op welke wijze je jouw gewenste werk kunt vinden. Aan het eind van het traject heb je een concreet plan om je doel te bereiken en weer richting te geven aan jouw loopbaan.

Als loopbaancoach kan ik je helpen als je verandering wil op het professionele vlak. We kijken samen naar de kansen die er zijn en werken toe naar een concreet doel. Met de inzichten die je hieruit haalt kijken we welke bewuste keuzes je kunt maken als het gaat om werk. En dit kan zowel binnen je huidige baan zijn als in een andere omgeving. Kortom, je sluit het traject af met een loopbaanstrategie.

Hoe starten we?

Loopbaan coaching start met een intakegesprek. Hierna voeren we gemiddeld 4 – 6 gesprekken met elkaar. In deze gesprekken gaan we samen op zoek naar waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt als het om werk gaat. Na ieder gesprek krijg je huiswerk mee, wat input is voor ons volgende gesprek.

Voel je dat het tijd is om de eerste stap te zetten en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Vandaag is tenslotte de beste dag voor een nieuw begin!

Neem vrijblijvend contact met me op.